Sunday, January 28, 2007

DÜNYACA ÜNLÜ POPÇU MADONNA “NE ZAMAN EMEKLİ OLMAYI DÜŞÜNÜYORSUNUZ?” SORUSUNA NE YANIT VERDİ?


27/1/2007 11:42

Müzik, sinema, yazarlık, moda tasarımcılığı ve daha pek çok alanda çalışmalarını sürdüren 48 yaşındaki ünlü şarkıcı Madonna, emekli olmaya hiç niyeti olmadığını söyledi.
People dergisinin internet sitesindeki habere göre, Madonna, eşi yönetmen Guy Ritchie, kızı Lourdes ve oğlu Rocco ile “Prenses Selenia” adlı karakteri seslendirdiği “Arthur and the Invisibles” adlı animasyon filminin Londra prömiyerine katıldı.
Tanınmış sanatçı, burada bir gün emekli olmayı düşünüp düşünmediği sorularına, gülümseyerek, “Kesinlikle hayır” yanıtını verdi.
Başdöndürücü bir hızla devam eden çalışmaları sürerken kariyerinde bundan sonra neyi planladığının sorulması üzerine Madonna, ünlü mağazalar zinciri H&M'in ”M by Madonna” adlı koleksiyonu 25 Martta tüm dünyada müşterileriyle buluşturacağını söyledi.
Ailesini birinci önceliği olarak gördüğünü bu prömiyerde de gözler önüne seren Madonna, eşi Ritchie ile el ele ve 10 yaşındaki kızı Lourdes ve 6 yaşındaki Rocco'yu yanına alarak mutlu aile tablosu çizdi. Ailenin son üyesi, Madonna'nın evlat edinmek için Malavi hükümetine başvurarak gerekli prosedürü başlattığı 15 aylık David ise bu mutlu günde onlara eşlik edemedi.

No comments: