Wednesday, May 2, 2007

FLAŞ!... ADA’DA ESRARENGİZ KAZA!.. YILDIZLAR TOPLULUĞU CHELSEA KULÜBÜNÜN KAYBOLAN HELİKOPTERİNİN ENKAZI BULUNDU.


Dün gece Liverpool maçı dönüşünde Chelsea ikinci başkanı ve aynı zamanda kulübün mali destekçisi Phillip Carter ve 3 Chelsea'li yöneticiyi taşıyan helikopter bu sabah verilen bilgiyle birlikte radardan çıktığı ve kayıplara karıştığı belirtilmişti.

İngiliz polisi yaptığı açıklamada Peterborough'un kuzeyinde bir alanda helikopterin enkazının bulunduğunu belirtti. Olayla ilgili polis herhangi başka bir açıklama yapmadı.



1996 yılında o dönemde Mavilerin ikinci başkanı Matthew Harding bir maç dönüşü helikopter kazasında hayatını kaybetmişti.



OLAY NASIL OLDU?

Olay dün gece Chelsea'nin Liverpool ile oynadığı Şampiyonlar Ligi maçı sonrasında gerçekleşti...
Helikopterde ise Chelsea ikinci başkanı Phillip Carter ve 3 önemli yöneticinin olduğu açıklandı. İngiliz polisi ise yaptığı açıklamada, Liverpool maçının ardından John Lennon hava alanından havalandığı belirtilen helikopterin kalkışından bir süre sonra radardan çıktığı ve arama çalışmaları sonucunda henüz bir sonuca varılamadığı belirtildi. 1996 yılında o dönemde Mavilerin ikinci başkanı Matthew Harding bir maç dönüşü helikopter kazasında hayatını kaybetmişti.

No comments: