Sunday, January 28, 2007

PEKER AÇIKALIN KONUŞTU DA KONUŞTU, BEYAZ FRENLEDİ!.. BEYAZ SHOW’DA PEKER AÇIKALIN’LA BEYAZ ARASINDAKİ İNATLAŞMA..


27/1/2007 02:38

Bu hafta Beyaz’ın konukları Müslüm Gürses, Tuba Ünsal ve Gaffur rolüyle üne kavuşan Peker Açıkalın’dı!
Renkli geçmesi beklenen program “yan konukların” da katkısıyla renkli geçti geçmesine ama Gaffur olarak ekranda kahkaha fırtınası estiren Peker Açıkalın’ın Beyaz’la arasında yaşanan diyalog da dikkat çekmedi değil!..
Seyircinin espri beklediği Peker Açıkalın espriden çok toplumsal konularla ilgili konularla ilgili konuşuyor ve konuşmaz her nedense bir sonuca bağlamadan uzadıkça uzuyordu!..
Beyaz da baktı ki olacak gibi değil sürekli frenledi Peker’i. Peker konuştu, Beyaz frenledi, Peker yine konuştu, Beyaz yine frenledi!..
İkili arasında bu ilginç “inatlaşma” bir ara eğlence dozajını aşağı çekti!.. Bu dakikalarda beyaz devreye girip programına tempo katmayı bildi!..

OYUNCU ŞEBNEM DÖNMEZ VE YÖNETMEN EZEL AKAY BOŞANIYOR MU?


27/1/2007 11:01

Şebnem Dönmez ile Ezel Akay, iki yıllık evlilikten sonra "şiddetli geçimsizlik" gerekçesiyle boşanıyor. Anlaşmalı boşanacak olan çift, mahkemeye başvurdu.
Bir süre ayrı evlerde yaşadıktan sonra ikinci kez bir araya gelen çift, önceki gün İstanbul Aile Mahkemesi'nde boşanma davası açtı.
Çift, avukatları aracılığıyla verdikleri dilekçede, anlaşamadıklarını, sürekli sürtüşme yaşadıklarını ve bir araya gelmelerinin mümkün olmadığını belirtti. Anlaşmalı olarak boşanmak isteyen çift, birbirlerinden maddi ve manevi tazminat talebinde bulunmadı. Duruşma tarihinin kısa sürede verilmesini isteyen Şebnem Dönmez ve Ezel Akay, mahkemenin yakın bir tarih vermemesi halinde başka bir adliyede tek celsede boşanacak.

DÜNYACA ÜNLÜ POPÇU MADONNA “NE ZAMAN EMEKLİ OLMAYI DÜŞÜNÜYORSUNUZ?” SORUSUNA NE YANIT VERDİ?


27/1/2007 11:42

Müzik, sinema, yazarlık, moda tasarımcılığı ve daha pek çok alanda çalışmalarını sürdüren 48 yaşındaki ünlü şarkıcı Madonna, emekli olmaya hiç niyeti olmadığını söyledi.
People dergisinin internet sitesindeki habere göre, Madonna, eşi yönetmen Guy Ritchie, kızı Lourdes ve oğlu Rocco ile “Prenses Selenia” adlı karakteri seslendirdiği “Arthur and the Invisibles” adlı animasyon filminin Londra prömiyerine katıldı.
Tanınmış sanatçı, burada bir gün emekli olmayı düşünüp düşünmediği sorularına, gülümseyerek, “Kesinlikle hayır” yanıtını verdi.
Başdöndürücü bir hızla devam eden çalışmaları sürerken kariyerinde bundan sonra neyi planladığının sorulması üzerine Madonna, ünlü mağazalar zinciri H&M'in ”M by Madonna” adlı koleksiyonu 25 Martta tüm dünyada müşterileriyle buluşturacağını söyledi.
Ailesini birinci önceliği olarak gördüğünü bu prömiyerde de gözler önüne seren Madonna, eşi Ritchie ile el ele ve 10 yaşındaki kızı Lourdes ve 6 yaşındaki Rocco'yu yanına alarak mutlu aile tablosu çizdi. Ailenin son üyesi, Madonna'nın evlat edinmek için Malavi hükümetine başvurarak gerekli prosedürü başlattığı 15 aylık David ise bu mutlu günde onlara eşlik edemedi.

UÇANKUŞ’TAN KAÇMAZ!.. MAKİNA’DA OKAN BAYÜLGEN “SEKS HAYATIYLA İLGİLİ” ÜSTÜ KAPALI ÖYLE BİR İTİRAF YAPTI Kİ!..


28/1/2007 04:10

Okan Bayülgen, laf arasına itiraf sığdırmayı çok iyi biliyor!..
Programında konudan konuya büyük bir hızla geçen Okan Bayülgen bu hafta da ağlarken seviştiğini ağzından kaçırdı!..
Konuklarından Anna Babkova’ya sevişme sahnelerini soran Okan Bayülgen laf kendisine geldiğinde, “Rol gereği yapmadım ama gerçek hayatta sevişirken ağladığım olmuştur” dedi!..

KENAN DOĞULU EUROVISION’DA KAÇINCI OLACAĞINI “RÜYASINDA” GÖRMÜŞ!...


28/1/2007 10:53

Eurovision şarkı yarışmasında bu yıl ülkemizi temsil edecek olan Kenan Doğulu, yarışmada birinci olacağını rüyasında gördüğünü açıkladı.
Hazırlıkları hakkında fazla bilgi vermeyeceğini söyleyen Doğulu, "TRT bana konuşma yasağı getirdi. İyi bir derece bekliyorum ama belki daha iyisi de olabilir. Birinci olacağımı rüyamda gördüm " dedi.

LATİN POP YILDIZI SHAKIRA, AVRUPA TURNESİNDE NASIL DONDU?


28/1/2007 11:54

Latin pop yıldızı Shakira, 'Oral Fixation' adlı turnesinin Avrupa ayağını tüm hızıyla sürdürüyor. Konserleri büyük ilgiyle izlenen Shakira, sıcak ilgiye rağmen hüküm süren zorlu kış şartları nedeniyle büyük sıkıntı çektiğini itiraf etti.
Internetteki 'contact music' sitesinde yer alan habere göre, sıcak havaya alışkın olan güzel şarkıcı Shakira'ya Avrupa'nın havası hiç yaramadı.
Turnesi sırasında kendisine oldukça farklı gelen değişik kültürlerden insanlarla karşılaşmaktan hoşnut olduğunu dile getiren Shakira, 'Ancak kışın dondurucu soğuğuna dayanamıyorum' dedi.

GÜNERİ CİVAOĞLU’NUN ŞEFFAF ODA’SINA KONUK OLAN PETEK DİNÇÖZ NELER ANLATTI? GENÇ SANATÇININ İŞTE İTİRAFLARI…


28/1/2007 13:39

Güneri Civaoğlu’nun bu Pazar konuğu Petek Dinçöz ve gazeteci yazar Mehmet Barlas’tı…
Petek Dinçöz bu sabah konuk olduğu Şeffaf Oda’da yine döktürdü ve starlığa uzanan yolda yaşadıklarını bir Türk filmi senaryosuna benzeti…
Genç sanatçı müzik çalışmalarına başladığı ilk yıllarda kendisini ilk olarak Günay’ın sahibi Günay Tuncel’in keşfettiğini söyledi.
Dinçöz zirveye doğru yürüyüşünde İbrahim Tatlıses’in de önemli etkisi olduğunu anlatırken “Maksim’e İbrahim Tatlıses’in ısrarıyla çıktım” dedi.
Petek Dinçöz Günay’da sahne aldığı yıllarda kendisini izlemeye gelen İbrahim Tatlıses’in “Senelerdir sahnedeyim. Maksim’e son kez çıkacağım ama tek şartım var. Assolist olarak seninle çalışmak istiyorum. Zaten bundan sonra başka da assolistle çalışmayacağım” dediğini anlattı.
Petek Dinçöz önceleri çıkmak istemediği Maksim’de üç ay boyunca sahne almasının müzik yolculuğunun akışını değiştirdiğini söylerken “İyi ki İbrahim Tatlıses’i dinlemişim” dedi.

Program boyunca sanat müziği şarkıları okuyan Petek Dinçöz’den Güneri Civaoğlu sık sık şarkı isteklerinde bulundu ve özellikle İmkansız Aşk’ı okumasını istedi.
Programa Zekai Tunca’nın ölümsüz şarkısı “Seni aşksız bırakmam”ı okuyarak başlayan Petek Dinçöz’den Civaoğlu finalde yine aynı şarkıyı istedi….
Zaman zaman da komik diyaloglar yaşandı konuklar Güneri Civaoğlu arasında.
Petek Dinçöz Civaoğlu’na “Sakal imajını artık değiştirmelisiniz”şeklinde tavsiyede bulunurken Güneri Civaoğlu Dinçöz’e “Ama sen sakın değişme, hep böyle kal” dedi.
Mehmet Barlas’la da birlikte düet yapan Petek Dinçöz’e ünlü gazeteci “Şaka maka sen artık olmuşsun” dedi.
Programa yeni müzik hocası Selçuk Tekay’la katılan Petek Dinçöz Mehmet Barlas’ın “Sen artık olmuşsun” sözlerinin üzerine “Ajda Pekkan bile bu yaşta hala çalışıyor, ben olduğumu düşünmüyorum ve hala çok çalışıyorum” yanıtını verdi.
Bu arada Petek Dinçöz oturduğu evin Ajda Pekkan’a ait olduğunu söylerken “O eve sırf Ajda Hanım oturdu diye taşındım. Star havasını solumak için Ajda Hanım’ın evini kiraladım” dedi...

SİBEL CAN, EŞİ SULHİ AKSÜT'ÜN EVİ TERK ETTİĞİ VE BOŞANACAKLARI YÖNÜNDE ÇIKAN HABERLERE YANIT VERDİ...


28/1/2007 14:59
Sibel Can "İnanın bu haberler doğru değil. Sulhi Bey ile evleneli yedi yıl oldu. Bizim çocuklarımızla çok güzel bir evliliğimiz, yuvamız var. Çok dışarı çıkmadığımız, evliliğimizle ilgili konuşmadığımız için ne yazık ki bu tip haberler çıkıyor. Ama biz çok mutluyuz. Sulhi Bey'in evden falan ayrıldığı da doğru değil. Dediğim gibi 7 yıldır evliyiz, hiç bu kadar mutlu olmamıştım. Allah nazardan saklasın çok mutluyum, kocamı da çok seviyorum..."