Friday, January 12, 2007

FLAŞ!.. ÖZEL HABER!.. GAFFUR’U YANİ PEKER AÇIKALIN’I FİLM SETİNDE “DÖVDÜĞÜ” İDDİA EDİLEN OYUNCU ERDAL TOSUN UÇANKUŞ’A KONUŞTU!.. GAFFUR DAYAK YEDİ Mİ?


12/1/2007 03:04



Son günlerde dizideki karakterini gerçek hayata da yansıtan ama dizideki hareketleri komik olsa da özel hayatında bu pek sempatik gelmiyor insanlara!..

Bir de iddia var Peker Açıkalın’la ilgili!.. Maskeli Beşler filminin setine geç kaldığı için oyuncu Erdal Tosun’un Peker’i dövdüğü iddia ediliyordu!.. Uçankuş, Erdal Tosun’a bu iddiaları sordu!..

Tosun, “Bir tartışma yaşandı ama kavga olmadı. Ben kimseyle kavga etmem kimseyi dövmem” derken iddiaları reddetti!..

HELİN AVŞAR YENİ SEVGİLİSİYLE FENA SOBELENDİ!.. KÜÇÜK AVŞAR’IN SON AŞKI KİM?


12/1/2007 10:04


Hülya Avşar'dan sonra kız kardeşi Helin Avşar da yeni bir aşka yelken açtı.

Helin, adının Kerim olduğu öğrenilen yeni sevgilisiyle Bebek'teki bir barda gecenin geç saatlerine kadar eğlendi. Mekanda sarmaş dolaş eğlenip samimi görüntüler sergilen çift, kadehleri peşpeşe yuvarladılar ve Güneş Gazetesi’nin objektiflerine yakalandılar...

Alkolü fazla kaçıran Helin Avşar'ın kulübün çıkışında ayakta bile durmakta zorlandığı dikkat çekti. Alkollü araç kullanmaktan başı bir kaç kez derde giren Helin Avşar bu kez otomobilini mekanın otoparkında bırakmayı tercih etti. Helin'le sevgilisi yoldan geçen bir taksiyi çevirip Tarabya istikametine doğru gittiler. Üşüyen Helin'e sevgilisinin kabanını vermesi ise gözlerden kaçmadı.

DİKKAT!... KENAN İMİRZALIOĞLU VE UKRAYNALI ANNA’NIN SEVİŞME SAHNELERİYLE DİKKAT ÇEKEN “SON OSMANLI YANDIM ALİ” FİLMİ NE ZAMAN VİZYONA GİRECEK?

12/1/2007 15:11



“Son Osmanlı Yandım Ali” izleyiciyle buluşuyor...




Kenan İmirzalıoğlu: Bu duruma karşı yapacak bir şeyimiz yok. Tabii ki bu kareler verilir, tabii ki bu görüntülerin bir haber değeri vardır. Ama bunun bir bütün içinde sunulması gerekir. 118 dakikalık bir film, 10 saniyelik görüntü için heba edilmemeli. O sahne aslında bizim en başından itibaren gizli tutmaya çalıştığımız bir sahneydi.

Anna Babkova: Ben de bu sahnelerin ortaya çıkmasından dolayı çok üzüldüm.

Merakla beklenen "Son Osmanlı Yandım Ali" filmi, 19 Ocak'ta vizyonda...



İŞTE SEVİŞME SAHNESİYLE DİKKAT ÇEKEN FİLMİN FRAGMANI...


FLAŞ!... KALBİ DIŞARDA BİR BEBEK DÜNYAYA GELDİ!...


12/1/2007 16:08





Erzincan'da 1.5 yıllık evli 20 yaşındaki Ayşe Tozlu, Devlet Hastanesi, Kadın Doğum Servisinde kalbi dışarda bir bebek dünyaya getirdi. Ameliyatla alınan kız bebek, önce Erzurum’a oradan Ankara’ya nakledildi.



Bebeğin Başkent Üniversitesi’nde bugün ameliyat edilmesi bekleniyor.

İlginç doğum, 9 Ocak günü Erzincan Devlet Hastanesinde meydana geldi. Mengüceli mahallesindeki TOKİ Konutlarında oturan işçi Mustafa Tozlu’nun (30) hamile eşi ev kadını Ayşe Tozlu (20) 9 ocak günü Erzincan Devlet Hastanesi Kadın Doğum Servisi'ne başvurdu. İlk muayeninin ardından Ayşe Tozlu, Kadın Doğum Uzmanı Opr. Dr. Ali Kemal İlhan tarafından ameliyata alındı.



Ameliyatla dünyaya gelen 3 kilo 360 gram ağırlığında kız bebeğin kalbinin dışarıda olması doktorları şaşırttı. Göğüs kafesi dışarda, kalbi ince bir zarla örtülü bebek ile annesi, hiç vakit kaybetmeden ambulansla Erzurum’a gönderildi. Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Aziziye Araştırma Hastanesi yenidoğan Ünitesine sevkedilen kalbi dışardaki bebek, Erzurum’dan daha iyi olanaklara sahip olduğu gereçkesiyle Ankara’ya gönderildi. Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi’ne nakledilen bebeğin, bugün yapılacak ameliyatla dışarda olan kalbinin, yerine yerleştirileceği bildirildi.

100 BİNDE BİR
Yaz dönemi belediyede mevsimlik işçi olarak, kış mevsiminde de fırınlarda çalışan Mustafa Tozlu, bebeğin kalbinin dışarda doğmasına çok şaşırdıklarını söyedi. İlk çocuklarının yaşamasını istediklerini anlatan Mustafa Tozlu, doğum öncesi hiçbir gariplik farketmedikerini anlattı.

Bebeğin doğumunu gerçekleştiren Kadın Doğum Uzmanı Opr. Dr. Ali Kemal İlhan, Ayşe Tozlu’nun doğum vaktinin geçtiği için kendilerine başvurduğunu söyedi. Opr. Dr. İlhan, “Bebeğin kalp atımlarını incelediğimizde sıkıntı olabileceğini düşündük ve derhal ameliyata aldık. Ameliyatta kalbinin dışarda olduğunu gördük ve bebeği Erzurum'a sevk ettik. Her 100 doğumda 2-3 çocuk özürlü doğuyor. Ultrasonografi ile tanısının en zor olduğu anormallik kalpte görülür. Ektropya Kordis adı verilen kalbi dışarıda olma anormalliği, 100 binde birdir” dedi.

ANGELINA JOLIE BEBEĞİNİ EMZİRDİ Mİ? FOTOĞRAFI GÖRÜN KARARI SİZ VERİN!...


12/1/2007 16:36



Benzerleri tüm dünya medyasını kandırdı. Seksi yıldız Angelina Jolie'nin bebeğini emzirirken çekilen görüntüleri gündeme bomba gibi düştü.

Jolie ve sevgilisi Brad Pitt'in minik bebeklerinin altını değiştirirken çekilen fotoğrafları da heyecan yarattı.

Ancak sonradan fotoğraftakilerin Angelina Jolie ve Brad Pitt olmadığı, poz verenlerin iki ünlünün benzerleri olduğu ortaya çıktı.