Wednesday, January 17, 2007

TİYATRO OYUNCUSU FERHAN ŞENSOY DİYARBAKIR’DAKİ GÖSTERİSİNDE NEDEN TEPKİLERLE KARŞILAŞTI?.. TİYATRO SALONU NEDEN BİR ANDA KARIŞTI?..


18/1/2007 04:13

Diyarbakır'da Yenişehir Belediyesi'nin organizasyonu ile tek kişilik ‘Fername’ oyununu sahneye koyan Ferhan Şensoy, oyunda doğaçlama “Banka ve kredi kartları teröristtir. Bunlar PKK’dan da beterdir” deyince, salonda bulunan 350 kişiden çoğu salonu terketti.

Şensoy'un, PKK'ya terörist demesine tepki de gecikmedi. Salondakilerin çoğunluğu Ferhan Şensoy'un PKK'ya terörist demesini protesto için dışarı çıkarken, bir grup da ‘Yaşasın PKK’ sloganı attı. Ferhan Şensoy da bu tepkiye karşın oyuna devam etti ve ilk perdeyi bitirdi.

Bir grubun PKK lehine slogan atması üzerine Yenişehir Belediye Başkanı DTP'li Fırat Anlı'nın isteği üzerine Ferhan Şensoy, açıklama yapınca gerginlik yatıştı.

HÜSNÜ ŞENLENDİRİCİ İLK KEZ BU KADAR "AÇIK" KONUŞTU!..


16/1/2007 23:33

Klarnetini "üflerken" bir anda adı "çapkına" çıkan Hüsnü Şenlendirici, eski günlerini hatırlamak bile istemiyor!.. Çapkan klarnetçi bir süre önce yakalandığı Ece Gürsel'den bahsederken "çukura battık" terimini kullandı!..

Çapkınlığa veda ettiğini söyleyen Hüsnü Şenlendirici, eşiyle mutlu olduğunu ve hayatını yeni doğan bebeğine adadığını söyledi!..

HOLLYWOOD’UN SEKSİ OYUNCUSU ANGELINA JOLIE’DEN ÇOCUKLARI HAKKINDA ŞOK EDİCİ AÇIKLAMALAR!..


17/1/2007 01:28

Dünyaca ünlü güzel oyuncu Angelina Jolie ilginç açıklamalarda bulundu.
İkisi evlatlık birisi kendisinden 3 çocuğu olan Angelina, evlat edindiği Maddox ve Zahara’ya, Brat Pitt’ten olan çocuğu Shiloh’tan daha düşkün olduğunu söyledi.

Angelina bunun sebebini ise; onların daha zor şartlarda dünyaya gelip hayatta kalmayı başarmaları olarak gösterdi. Shiloh’un ise şanslı ve ayrıcalıklı bir çocuk olduğunu söyleyen Jolie, Brad’in de harika bir baba olduğunu sözlerine eklemeyi unutmadı.

NECO ARTIK DAHA SAKİN!.. SEVGİLİSİYLE YAKALANINCA GAZETECİLERİN ÜSTÜNE ARABA SÜREN NECO, BAKIN SEVGİLİSİYLE NASIL POZ VERDİ?


17/1/2007 10:39

Sevgilisi İdil Erge’yle Bodrum’da yakalanınca olay çıkaran Neco uslanmış gibi görünüyor!..

Antalya’da eğlenirken görüntülenen Neco bu kez kameralara saldırmak yerine poz vermeyi tercih etti!..

HINCAL ULUÇ, BÜYÜK DOSTU AJDA PEKKAN’I YERDEN YERE VURDU!.. NEDEN Mİ?


17/1/2007 11:06

Hıncal Uluç, bugünkü yazısında Ajda Pekkan’a yüklendi!..

Tipik Ajda davranışı!..

SÜPER Star!.. Sahnelerde geçmiş bir ömür.. Profesyonelliği en iyi bilmesi gereken sanatçı.. Olmalı yani, ama değil.. Ajda, bu gece Q Caz Bar'da, sözleşmesini aylar önce yaptığı, tüm yerleri ayrılan gecesini iptal etti. Sebep?.. Kendisini bir ay önce terk eden eski sevgilisi de geceye gelecekmiş.. Olmazmış..
Pes.. Bundan böyle hangi kulüpçü, hangi organizatör Ajda'ya güvenip sözleşme yapar?.. Eski sevgilinin gelmesini önleyecek bir mafya tetikçisi tutmadıkça, Ajda yok.. Adam "Geliyorum" diyecek, Ajda konser iptal edecek. Olur mu?.. Olur..
Tipik Ajda.. Yıllardır değişmedi, değişemedi.
60'lı yıllar.. Ankara'da Delta Ajans'tayım. Telefonum çaldı. Ajda.. "Cömert'i kovdum. Oysa bugün Kıbrıs'tan organizatörler geliyor. Onlarla benim için konuşur musun?." dedi.
Cömert, o zaman uzatmalı sevgilisi ve meneceri. Bana sorarsanız, Ajda'yı Ajda yapan harika adam.. Ama iki günde bir kızıyor Ajda, kapıya koyuyor. Sonra onsuz yapamıyor, geri çağırıyor, gene öylesi bir durum..
"Ben pazarlık, para işlerinden anlamam Ajda" dedim..
"Aman ne olur, başka kimsem yok güveneceğim. Zaten rayiç belli.. Bir konser, bir balo şovu için 25 bin dolardan aşağı inme" dedi..
"Peki" dedim.. Az sonra iki delikanlı geldi.. Konuştuk. 35 bine bağladım.. Sözleşmeyi çıkardılar.. "Ben yetkili menecer değil, sadece arkadaşıyım. Sözleşmeyi kendisi imzalayacak, Marmara Oteli'nde bekliyor" dedim. Çıktı çocuklar. Ajda'ya telefon ettim. Bin teşekkür.. "Sen harika bir dostsun, falan filan.." Bu arada menecerlik komisyonu teklif etti.. "Sakın beni kızdırma" diyip kestim..
Aradan iki saat geçti. Kıbrıslı çocuklar tekrar kapımdan girdi. Süklüm püklüm..
"Ajda Hanım imzalamadı" dediler.. Bre aman..
Hemen telefona sarıldım..
"Çocukların geldiğini, lobide beklediklerini resepsiyon haber verdi. Aşağı iniyorum. Asansörcü çocuk lafı açtı.. Kıbrıs'a gideceğimi söyledim.. 'Bu ortamda Kıbrıs'a gidilir mi, Ajda Hanım' dedi. Düşündüm, haklı asansörcü çocuk.. Vazgeçtim.."
Aynen böyle, abartmıyorum, şaka da etmiyorum..
Gene asansörde birine rastlamıştır, zahir..

NÜKHET DURU’NUN ACISI DİNMİYOR!.. ÜNLÜ SANATÇI SAKİNLEŞTİRİCİLERLE AYAKTA DURDUĞUNU, DOKTOR KONTROLÜNDE YAŞADIĞINI SÖYLEDİ?


17/1/2007 11:19

Dikran Masis’ten Dünyaya gelen oğlu Cem Masis’in bir polis operasyonunda ifadesine başvurulmasının ardından zor günler geçiren Nükhet Duru’nun gözyaşları dinmek bilmiyor!..

Doktor kontrolünde kullandığı sakinleştiricilerle ayakta duran Nükhet Duru oğlu Cem’in Kanada’ya gidecek olması nedeniyle zor günler geçiriyor!..

Oğlunun Kanada’ya gönderilmemesi için günlerce mücadele eden Duru, baba Masis’i bir türlü ikna edemiyor... Ve anne-oğul için kaçınılmaz veda dün gerçekleşiyor... Anne yüreği bu vedaya dayanamayarak bayılıyor...

Doktor kontrolünde olduğunu belirten Duru, “Kalbimin sesiyle değil, mantığımla hareket ettim. Yıllarca yan odamda yatan oğlumu dünyanın öteki ucuna yolladım. Eğitimini Kanada’da sürdürecek” diyor...

MEHMET ALİ ERBİL DE ÇİZGİLİ PİJAMA HASTALIĞINA YAKALANDI!.. ÜNLÜ ŞOVMEN CANLI YAYINA NASIL GAFFUR PİJAMASIYLA ÇIKTI?


17/1/2007 12:49

Mehmet Ali Erbil, canlı yayınına çizgili Gaffur pijamasıyla çıktı!..

Gaffur’a yani Peker Açıkalın’la yapımcılarından gelen “dizi harici pijama giymeme” yasağını Mehmet Ali Erbil ilham vermiş olabilir!..

LATİF DOĞAN’IN BÜYÜK DRAMI!.. OĞLU TRAFİK KAZASI GEÇİREN LATİF DOĞAN’IN GÖZYAŞLARI EKSİK OLMUYOR!..


17/1/2007 13:42

Ünlü türkücü Latif Doğan hayatının en zor anlarını yaşıyor!..

Oğlu trafik kazası geçiren ve şu an şuuru kapalı bir şekilde yoğun bakım ünitesinde yatan Latif Doğan gözyaşları eksik olmuyor!.. Acılı baba herkesten oğlu Vakkas için dua etmelerini isterken konuşmaya bile dermanı olmadığını söylüyor!..

Biz de Uçankuş olarak Vakkas Doğan’a Allahtan acil şifalar diliyoruz!..