Sunday, April 22, 2007

İTALYA'NIN ÇAPKIN ESKİ BAŞBAKANI BERLUSCONI’NİN, KUCAĞINA NEDEN OTURMUŞLAR?.. İŞTE GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞEN 3 İTALYAN GÜZELİN İTİRAFLARI!...


Fazla iskemle yoktu o zaman kucağıma oturun dedi, oturduk

Hafta içinde "Oggi" dergisinde yayınlanan "Silvio Berlusconi ve Haremi" ile ilgili fotoğraflarda görülen eski başbakanın villasına davet ettiği beş kadının kimlikleri belli oldu. Fotoğraflardaki kadınların villa arazisi içindeki botanik bahçesini gezmek için özel olarak çağırılan ve Forza Italia Partisi ile bağlantısı olan "medyatik yüzler" olduğu ortaya çıktı:

İtalyan BBG’sinde yer alan ve Berlusconi’nin favorisi olan kızıl saçlı Angela Sorzio, yine Berlusconi’nin özel kanalı Canale 5’te geçmişte "Striscia la Notizia" adlı mizahi haber programında hosteslik yapan Barbara Pedrotti, çeşitli televizyon programlarında dans eden Camilla Ferranti, Flora Canto ve Marina Guatieri.

Barbara Pedrotti, villaya sabah gelip akşam döndüklerini ve kendileri ile birlikte en az 20 kişinin bu geziye katıldığını belirtti. Pedrotti, "Bir ara Silvio Berlusconi bizlerle hatıra fotoğrafı çektirmek istedi. Sadece dört sandalye vardı. Bize ’O zaman kucağıma oturun’ dedi. Sanırım başkaları da bu fotoğrafları çekip sonra dergiye satmış. Bunda kötülük görmüyorum. Ama bu iğrenç bir şey" diye konuştu.

SARILMASINA KIZMIŞ
İtalya eski Başbakanı Silvio Berlusconi’nin eşi Veronica Lario, kocasının kucağına oturttuğu genç kadınlardan birinin göğüslerini ellemesine öfkelenmiş. Aynı karede Silvio Berlusconi’nin Barbara Pedrotti adlı televizyon hostesinin belini sağ eliyle kavradığı da açıkça görülmekte. Dün piyasaya çıkan "Novella 2000" magazin dergisi, mercek altına aldığı bu fotoğrafın ünlü çifti boşanmaya kadar götürebileceğini, Berlusconi’nin eşi Veronica Lario’nun "Artık yeter, bu kadarı da fazla" dediğini öne sürdü.

No comments: